UAB – GEDEF

En el marc del projecte “Impulsant l’educació per al desenvolupament en l’actual context universitari”, a la UAB s’ha iniciat una línia de treball orientada a la integració acadèmica de dos paradigmes de desenvolupament que comprenem poden fer aportacions rellevants davant la situació actual de crisi sistèmica i canvis globals. Es tracta de de l’Economia Social i Solidària i de la Sobirania Alimentària, que es treballen paral·lelament a la Facultat d’Economia i Empresa i a la Facultat de Veterinària, respectivament.

Per tal d’engegar aquesta iniciativa a la Facultat de Veterinària s’ha creat un grup de treball anomenat GEDEF (Grup de treball d’Educació per al Desenvolupament en Facultats), que compta amb la participació activa de representants del deganat, professorat, estudiants, organitzacions socials i del sector rural.

Els objectius del GEDEF de Veterinària són:

  • Promoure la discussió entorn al coneixement i tractament acadèmic de la sobirania alimentària en els currículums de les titulacions de la Facultat de Veterinària de la UAB.
  • Fomentar vies d’introducció dels continguts afins a la temàtica en els plans d’estudis dels graus de Veterinària i Ciència i Tecnologia dels Aliments.

Més informació:
Villà, Rita et al (2014): Integrando la economía solidaria y la soberanía alimentaria en los currículos universitarios, comunicació presentada per la Fundació Autònoma Solidària al IV Congreso de Educación al Desarrollo (Vitoria-Gasteiz, octubre 2014).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s