Nova edició del postgrau de Dinamització Local Agroecològica

La Universpostgraudlaitat Autònoma de Barcelona ofereix per aquest curs 2016-2017 la tercera edició del Postgrau en Dinamització Local Agroecològica. L’agroecologia incorpora el creixent paper de l’activitat agrària com a promotora de la cohesió territorial i social de les àrees rurals i periurbanes. Dins d’aquesta dimensió s’inclouen aspectes relacionats amb les polítiques agràries i de desenvolupament rural, el paper de l’activitat agrària, la construcció de xarxes locals, la recuperació de coneixement ecològic tradicional o la recuperació de l’autoestima rural i agrària.


La previsible pervivència de les problemàtiques rurals en el futur, i el paper cada cop més central de la sostenibilitat social i ecològica en la planificació territorial i les polítiques públiques per al medi rural, evidencien la importància de programes formatius com el de la present proposta. Per la seva banda, la creixent importància de l’agricultura ecològica i les propostes del Desenvolupament Rural Agroecològic en el proper període d’implementació de la Política Agrària Comú de la UE (2014-2020), justifiquen la necessitat de formar professionals capaços d’implementar aquest enfocament en les polítiques territorials de les àrees urbanes i periurbanes; així com en les polítiques de Desenvolupament Rural.

El postgrau consta de 4 assignatures i el Treball de fi de postgrau. Aquestes assignatures són: l’Agroecologia en un món rural en transformació, Creixement agroecològic tradicional, Mercats locals i xarxes alimentàries alternatives i Metodologies de recerca orientades a l’acció.

Els postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l’estudiant assoleixi un grau d’experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l’àmbit laboral.

Els centres responsables d’aquest postgrau són l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals i l’Institut de Govern i Polítiques Públiques.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

POSTGRAU EN DINAMITZACIÓ LOCAL AGROECOLÒGICA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s