Porcs, pagesia catalana i sobirania alimentària

El 2porc35 de novembre del 2015 es va publicar a El Crític un article on es veu reflectida l’actualitat de la vida al camp català.  Els autors de l’article, Gustavo Duch i Carles Soler, membres de la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas , relaten les experiències de diferents camperols i pastors que exclamen que les multinacionals de l’agroindústria els roben la seva capacitat de viure i de produir aliments. 

A més, expliquen la situació de la distribució injusta de les subvencions agrícoles de la Política Agrària Comuna (PAC) a Catalunya. També exposen la problemàtica porcina al territori català, ja que és un dels sectors industrials més potents i això repercuteix a les petites granges, fent-les desaparèixer. Finalment, descriuen d’on provenen els aliments que ingerim a Catalunya i com es pot trencar amb el model agrícola actual

Si estàs interessat a saber-ne més, pots trobar l’article en aquest enllaç

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s