Sembrant alternatives a la universitat

JornadesSbA_CartellLa Fundació Autònoma Solidària, amb la col·laboració de la Fundació Solidaritat UB, el Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC i la Revista Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, organitzem les jornades “Sobirania Alimentària: Sembrant alternatives a la universitat”, que es celebraran del 15 al 17 d’abril a la Facultat de Biblioteconomia de la UB (Sants).

Aquestes jornades volen ser un espai d’aprenentatge, debat i reflexió crítica sobre la sobirania alimentària com una alternativa real i transformadora en una situació d’empobriment i fam, especialment en aquest moment de crisi sistèmica, i del paper de la universitat en la generació de coneixement vinculat a models de desenvolupament més justos i sostenibles.

Des d’una doble mirada teòrica i pràctica, entre les activitats programades hi haurà xerrades, taules rodones i d’experiències, tallers, un mercat d’idees i un geocatching sobre la ruta dels agronegocis a Barcelona. Les sessions aniran a càrrec de professorat universitari, joves investigadors/es de diferents grups de recerca, i representants d’organitzacions socials i del sector rural, com ara VSF-Justícia Alimentària Global, la Xarxa d’Economia Solidària, l’Observatori del Deute en la Globalització i l’Escola de Pastors de Catalunya, entre moltes d’altres. Les jornades finalitzaran el 17 d’abril, Dia Internacional de la Lluita Camperola, amb una xerrada de l’euro-parlamentària Lidia Senra, membre del Sindicato Labrego GalegoVía Campesina.

La participació està reconeguda amb crèdits acadèmics per la UAB, la UPC i la UB. L’alumnat que vulgui optar a la convalidació de crèdits cal que realitzi inscripció prèvia, abans del 10 d’abril, mitjançant els formularis disponibles en aquest enllaç. Per a la resta de persones interessades, l’entrada és lliure i gratuïta a totes les activitats.

El programa complet ja es pot consultar en aquest blog!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s